Hello world!

Salaam aleikum wa rahmatullahi wa barakathu.

Jeg hilser dere alle med fredens hilsen, og håper at jeg får gjort noe med denne bloggen innimellom sjonglering av tre unger, hus, mann og alt annet som skjer i livet mitt. Jeg har en egen blogg ett annet sted, og vil nok i første omgang klippe litt fra den andre bloggen min for å legge inn her, men jeg kan jo si litt om hvem jeg er i første omgang, tenkte jeg.

Jeg er 36 år, gift med en norsk muslim, og vi har til sammen tre barn. To er bare mine og en har vi sammen. Jeg jobber som regel, og er travelt opptatt i diverse organisasjoner og med dugnadsarbeide i øst og vest, da mine barn er aktive i opptil flere idretter.

Jeg har vært muslim nå i 18 år, og kan vel egentlig knapt huske livet mitt før islam. Jeg var liksom “nesten-muslim” i flere år, før jeg tok skrittet og konverterte til slutt.

Om det er noen emner dere ønsker jeg skal blogge om, er det bare til å legge igjen en beskjed, så skal jeg se hva jeg kan gjøre med det.

-Muhajabah. Som betyr “kvinne med hijab” på arabisk.

Del dette:


   Tags: , ,

Comments

 • Hodah Hilde sier:

  Assalamu aleykum, (måtte Allahs fred være med deg)!

  MashaAllah (som Allah vil), så spennende med en blogg fra ei annen muslimsk søster! Jeg er også “helnorsk muslim”, vært det i ca tre år snart, alhamdulillah (priset være Allah)!!

  Jeg tenkte å foreslå noe du kan skrive om, som kanskje vil være av interesse for de som ikke kjenner så mye til islam her; Hvorfor sier muslimer Allah, og ikke bare Gud?

  For det kan hende mange tror at det er en “ny” gud som muslimer har funnet på eller noe annet lissom…

  Ellers så gleder jeg meg til å lese dine innlegg, må jo også ta meg en tur til den andre bloggen din, inshaAllah (hvis Allah vil).

  Wasalaam (med fred), muhajabah (visste ikke hva det betydde før nå, veldig kult!) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *